Ring oss i dag: 51 56 76 97

Retro

Her under vil dere finne bilder av grunnleggerne av Varmestuens Vennerog andre historiske begivenheter og personer til vår stiftelse. 

Varmestuens Venner historie

Det var i 1973 Gerd og Evald Høyland bestemte seg for å starte en virksomhet hvor hjelp til de svakeste i samfunnet var overordnet mål.
De hadde til da selv levd et turbulent liv og visste bedre enn noen at her måtte noe gjøres, og det hastet.

Varmestuens Venner var et faktum, og Gerd og Evald kunne ved hjelp av opsparte midler ta imot sine første gjester. De kunne gi dem mat, tilby rene klær, kanskje en dusj og noen vennlige ord med på veien.

Gjennom årene har Varmestuens Venner vært lokalisert på flere steder i byen, og i 2008 ble Paradisveien 1 kjøpt og innredet til formålet. Her kan alle uansett tilstand ta turen innom og få et løft i en vanskelig tilværelse.
Skal Varmestuen kunne drive sin virksomhet i takt med intensjonenen er hjelp fra omverdenen en nødvendighet og heldigvis- mange stiller opp.
Næringsliv, organisasjoner, og folk flest bidrar til at stiftelsen som er opprettet evner å ta vare på de verdier Varmestuens Venner representerer.

Gerd og Evald har gått bort, men heldigvis står neste generasjon Høyland klar til å ta over. I dag er det Tone og Geir som driver Varmestuen- selvsagt under mottoet: "La oss leve for hverandre"! 

Når en ny jul stunder til vil Varmestuen nok en gang tilby den gode atmosfæren med god mat, hyggelige mennesker og artister som alltid stiller opp for å glede.

Varmestuens Venner 40 år

Vi hadde stand på Arnageren den 12 og 13 Desember. Der delte vi ut gløgg, pepperkaker, klementiner og twistsjokolade.
Vi hadde også salg av våres 2014 Kalender, andelsbrev og CDer. Vi samlet også inn penger i våres bøsser.  Selv om været disse dagene ikke var helt som ønsket, klarte vi på disse dagene å sammle inn over 25000 kroner.

Vi vil med dette sende en stor og hjertelig takk til alle som støttet og støtter oss i vårt arbeid.
Her på siden kan dere også se et fint innslag fra NRK om vår stand på Arnageren.

Vi vil også sende en takk til:
Asko Rogaland for gløgg, twist og kaffe.
Bama for klementinene.
Stavanger kommune ved Per A Torbjørsen for utlån av bøsser.
P S selskapsutleie ved Per Erik Haga.
Melings ved Olav Dalva.

Viking FK for utlån av utstyr. 

Skriv gjerne en kommentar til oss

Her holder vi til: 
Paradissvingen 1

4012 Stavanger

Telefon:
51 56 76 97


Website by